Klub Nyheder

I dag har vi fået en Vice Europamester på Ledreborg Palace Golf Club.

Kim Worm spillede med det danske Senior EM hold på PGA National of Sweden.

Her blev det desværre  til et finale nederlag til storfavoritterne fra Irland. Dette dog efter omspil i 2 matcher, så der var megen nerve på. Øv, for det danske hold. Men, det var en kæmpe overraskelse bare at væremi finalen. Tillykke med det, men jeg er sikker på at spillerene ikke er glade for en 2. plads i dag. Dog vil de nok se tilbage på en fantastisk uge med god golf, dårligt vejr, og så meget tæt på den helt store triumf.

Danmark spillede flot i slagspilskvalifikationen. I hulspilsmatcherne, blev det til sejre over Spanien og Skotland inden dagens finale mod Irland som er KÆMPE favoritter.

EM20Senior20dansk20glæde

Fra venstre: Christian Langkilde. Michael Flindt, Kim Worm, Tony Jensen, Henrik Daugaard, Hans Henrik Jacobsen og holdleder Hans Stenderup