Spil med i Nordens største og hyggeligste parturnering

Søndag den 21. maj spilles Golfhäftet Trophy på Ledreborg med Gunstart kl. 9.30. Matchen har et flot præmiebord. Vinderne af dagens match på Ledreborg, vinder en tur til finalen på Bro Hof Slott GC ved Stockholmsom spilles den 17. juli 2017.

Tilmelding sker i Golfbox

golfhæftet trophy 2017

Nordens største golfturnering for par

Golfhäftet Trophy er den største og mest ansete amatørturnering med over 10.000 deltagere. I 2017 bliver turneringen både bedre, sjovere og større. Sammen med vores samarbejdsklubber arrangerer vi i 2017 128 delturneringer.

Finale Bro Hof Slott Stockholm

Det bedste par i hver delturnering går videre til vores endelige finale på Bro Hof Slott i Stockholm d. 17. juli inklusiv hotelophold med morgenmad, frokost på Bro Hof og transport til og fra hotellet, og selvfølgelig et fantastisk præmiebord. Hvis der på delturneringen er tilmeldt 60 par eller derover, går 2 par videre til finalen på Bro Hof Slott i Stockholm. Startgebyr er kun 150 kr. for dem af jer, der har Golfhäftet og 200 kr. for andre.

 

Turneringsregler

  • Golfhäftet Trophy 2017 er åben for alle golfspillere født i 1998 eller tidligere, uanset om du er bruger af Golfhäftet eller ej.
  • Startgebyr er kun 150 kr. for dem af jer, der har Golfhäftet og 200 kr. for andre.
  • Greenfee er kr. 200,- for de der har Golfhäftet og kr. 300,- for andre deltagere.
  • Yngre spillere er også velkomne til at spille, dog kun med en forælder.
  • Turneringen spilles som en parturnering.
  • Det bedste par i hver delturnering går videre til vores endelige finale på Bro Hof Slott i Stockholm 17. juli. Hvis der på delturneringen er tilmeldt 60 par eller derover, går yderlige 2 par videre til finalen på Bro Hof Slott.
  • Turneringen spilles som en Stableford Greensome parturnering, med shotgunstart.
  • Højste hcp der kan godkendes, er 36. Nøjagtigt EGA turneringshandicap er påkrævet. Parrets fælles handicap er summen af følgende: Spilleren med det laveste handicap reduceres til 60% og spilleren med det højeste handicap reduceres til 40%.